UK изберете език

TRX2 (trichos=коса на старогръцки; 2=второ поколение) е един от водещите в света изследователски проекти, специално посветен на предоставянето на един нов стандарт за лечение на андрогенна алопеция (AGA). Проектът е станал изпълним благодарение на Oxford BioLabs Ltd. и бивши учени от Университета в Оксфорд, Великобритания. TRX2 следва няколко независими изследователски цели, включващи:

1) Растеж на косата

2) Предотвратяване на косопада

3) Лек срещу андрогенна алопеция и други смущения в растежа на косата

За текущите ни и минали изследователски проекти, моля посетете нашата страница за Изследвания.

Мисия и цели

Нашата мисия е да създадем едно изключително преживяване за клиентите като се справим с андрогенната алопеция (AGA) чрез високо ефективна и модерна наука, която осигурява забележими и истински резултати. Нашата цел е да създадем нов стандарт за лечение наAGA.

История на компанията

TRX2 се ръководи от Oxford BioLabs. Компанията е основана през август 2008г. от бивши учени от Университета в Оксфорд и е учредена като дружество с ограничена отговорност в Англия и Уелс. Оксфорд е един от водещите в света центрове за биохимични изследвания и комерсиализация на нови технологии.

Team

Ние сме екип от учени и медицински лица, обединени от един общ стремеж: да оспорим статуквото и да сложим край на отчаянието на хората, страдащи от косопад. Нашият екип се състои от все по-голям брой

  • водещи световни учени в областта на изследванията на калиевия канал
  • дерматолози и експерти в областта на андрогенна алопеция
  • медицински специалисти и хирурзи

Научен ръководител: Д-р Томас Ф. А. Уитфийлд, д-р по философия
Д-р Уитфийлд е академичен посетител в Университета Оксфорд, катедра по Биохимия и е международно признат експерт в изследванията на калиевия канал и молекулярния механизъм на андрогенната алопеция. Той е автор на множество рецензирани публикации и международни патенти в областта на изследванията на калиевия канал и андрогенната алопеция. Д-р Уитфийлд е притежател на докторска степен по философия в областта на биохимията, присъдена му от Университета в Оксфорд.

Expertise

TRX2 се възползва от най-новите научни познания за молекулярния механизъм, който стои зад косопада при мъже и жени. Хроничното запушване на калиевите канали в космените фоликули е причина за загубата на коса.

TRX2 притежава дългогодишен опит от световна класа в областта на изследванията на калиевия канал и молекулярния механизъм, който стои зад косопада при мъже и жени. Моля разгледайте нашите научни статии за да видите селекция от наши публикации и документи в тази област.

Поддръжници

През 2009г. на Oxford BioLabs Ltd. бяха отпуснати безвъзмездни средства от Фонда за летящ предприемачески старт на Националния съвет за завършили предприемачи (НСЗП). Този фонд се подкрепя от Националната фондация за наука, технологии и изкуства (НФНТИ). За повече информация относно НСЗП и НФНТИ вижте по-долу: 

 

trx2 investor

НСЗП – Национален съвет за завършили предприемачи

НСЗП е съвет основан в Бирмингам, Великобритания, чиято цел е да развие и насърчи предприемаческата култура чрез изследване, образование и подпомагане.

Прочетете повече за НСЗП

 

trx2 investor

НФНТИ – водещ независим експерт по иновации във Великобритания 

НФНТИ работи с партньори от публичния, частния сектор и с трети страни, обединявайки мощни комбинации от хора, ресурси и ярки идеи. НФНТИ съчетава капиталовите инвестиции с нефинансовата подкрепа, за да помогне на иновативни компании от Великобритания във техния ранен етап да превърнат своите идеи в търговски успех.

Прочетете повече за НФНТИ

 

kauffman       

oxford enterpreuner        

oxford enterpreuner       

Вижте кой говори за TRX2®.

* Тези твърдения не са оценени от регулаторните агенции по лекарствата. Този продукт не е лекарство и не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване. Тази хранителна добавка, очакваща патент съдържа хранителни вещества, които помагат за насърчаване и поддържане на нормалния растеж на косата. Цинкът, селенът и биотинът допринасят за поддържането на нормална коса. Нормалната коса се характеризира със здравословен растеж на косата и без прекомерен косопад. Резултатите могат да варират и зависят от Вашия индивидуален метаболизъм. Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване, консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате този продукт. Що се отнася до рисковете и страничните ефекти, моля вижте листовката и попитайте Вашия лекар или медицински специалист. Прочетете цялата клауза за освобождаване от отговорност. Прочетете правните съобщения.

Клауза за освобождаване от отговорност: Цялото съдържание на този сайт е базирано на мненията и проучвания на Oxford Biolabs Ltd., освен ако не е отбелязано друго. Отделните статии се основават на становищата на съответния автор, който може да запази авторското право, както е отбелязано. Информацията на този сайт не е предназначена да замени едностранните отношения с квалифициран медицински специалист и няма предназначение като медицински съвет. Тя е предназначена за споделяне на знания и информация от изследванията и опита на Oxford Biolabs Ltd. и неговата общност. Oxford Biolabs Ltd. Ви съветва да направите свои собствени решения за здравните грижи въз основа на Вашите проучвания и в партньорство с квалифициран медицински специалист. Вижте нашите условия за ползване и политика за поверителност, както и цялата клауза за освобождаване от отговорност тук.