UK изберете език

Ако имате въпроси, свързани с TRX2® молекулярната добавка за растеж на косата или желаете да споделите Вашия опит като TRX2® потребител, ние очакваме Вашите писма.

  • За въпроси, свързани с Вашата TRX2® поръчка, всички основни въпроси или коментари за компанията: contact@trx2.com.
  • За отговори на общи въпроси за нашия продукт, моля посетете нашата страница FAQ Ако желаете да споделите коментари за Вашия опит с нашия продукт: database@trx2.com
  • За научни или технически въпроси: AskTom@trx2.com
  • За въпроси или коментари, свързани с тази уеб страница: webmaster@trx2.com
  • За запитвания, свързани с дистрибуция на едро: wholesale@trx2.com
  • To update your credit card details: Please click here
На повечето въпроси може да се отговори бързо чрез нашата база познания в уеб страницата или раздела Често задавани въпроси.
Моля имайте предвид, че на този етап предлагаме помощ само по e-mail. Ако ни оставите гласово съобщение, моля уверете се, че сте оставили Вашия e-mail адрес, така че представител да може да се свърже с Вас. Моля спелувайте буквите на Вашия e-mail адрес бавно, за да можем да ги разберем. Благодарим Ви. 

 

Писмата могат да се изпращат на:
Oxford BioLabs Ltd.
The Oxford Science Park
Robert Robinson Avenue
Oxford OX4 4GA
United Kingdom

За връщане на неизползвани шишета (съгласно нашата политика за връщане и възстановяване на разходите):
Oxford Biolabs Ltd.
c/o Mailcom AG
Lise-Meitner-Str.4
82216 Maisach
Germany

Вижте кой говори за TRX2®.

* Тези твърдения не са оценени от регулаторните агенции по лекарствата. Този продукт не е лекарство и не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване. Тази хранителна добавка, очакваща патент съдържа хранителни вещества, които помагат за насърчаване и поддържане на нормалния растеж на косата. Цинкът, селенът и биотинът допринасят за поддържането на нормална коса. Нормалната коса се характеризира със здравословен растеж на косата и без прекомерен косопад. Резултатите могат да варират и зависят от Вашия индивидуален метаболизъм. Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване, консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате този продукт. Що се отнася до рисковете и страничните ефекти, моля вижте листовката и попитайте Вашия лекар или медицински специалист. Прочетете цялата клауза за освобождаване от отговорност. Прочетете правните съобщения.

Клауза за освобождаване от отговорност: Цялото съдържание на този сайт е базирано на мненията и проучвания на Oxford Biolabs Ltd., освен ако не е отбелязано друго. Отделните статии се основават на становищата на съответния автор, който може да запази авторското право, както е отбелязано. Информацията на този сайт не е предназначена да замени едностранните отношения с квалифициран медицински специалист и няма предназначение като медицински съвет. Тя е предназначена за споделяне на знания и информация от изследванията и опита на Oxford Biolabs Ltd. и неговата общност. Oxford Biolabs Ltd. Ви съветва да направите свои собствени решения за здравните грижи въз основа на Вашите проучвания и в партньорство с квалифициран медицински специалист. Вижте нашите условия за ползване и политика за поверителност, както и цялата клауза за освобождаване от отговорност тук.