UK изберете език
TRX2 е съсредоточен върху резултатите. Ние имаме голям интерес към изучаването на опита и резултатите, отчетени от отделните клиенти, използващи нашите продукти. Разбира се отговорите варират според различията във възрастта, пола, начина на хранене, метаболизъма, физическото състояние, теглото и други фактори. Следващите интервюта и коментари са представителна извадка на опита, отчетен за TRX2 от клиенти, използващи TRX2® молекулярната добавка за растеж на косата.“При мен проработи. Не виждам причина, защо не би проработило и при Вас.“
Phil Wood, Age 58, Norwood 3


“Слепоочията ми стават все по-здрави, косопадът ми като цяло намаля доста, а косата ми е много по-гъста сега. “
Simon Goldstein, Age 23, Norwood 2


“Причината, поради която обичам това лечение на косопада и реших да го пробвам е на първо място защото не дава фалшиви обещания. Не предполага, че това е бързо решение, с което Вашата коса ще започне да расте отново след 2-3 дни. Не е и някакъв откачен спрей за лечение на коса. Това е дългосрочно доказано решение, което в действителност дава резултати.“
Helen Stewart, Age 29, Norwood I-3


“Това е продължение на видео с отзиви (от юли 2012г.) от TRX2 потребителя Саймън Голдщайн относно неговия напредък с молекулярното лечение за растеж на косата с TRX2“


“Опитът ми след 5 месечен медицински режим на лечение на косопад с TRX2.“
Name: Unkown, Age: Unknown, Norwood: Unkown


Актуализация 18 месец – декември 2012г.
Name: Simon Goldstein, Age: 24, Norwood: 2


Актуализация 24 месец – декември 2013г.
Name: Simon Goldstein, Age: 24, Norwood: 2
“В началото си мислех, че добавката TRX2® е просто още един продукт, който обещава много, но никога не изпълнява. Бях напълно „травматизиран“ от предишните ми опити с други продукти като Saw Palmetto, Marine Extract Proteins и Finasteride. Към третия месец TRX2® вече даде леки резултати, които бяха достатъчни за мен, за да продължа да го използвам. Вече го използвам от 9 месеца и резултатите дават сериозен ефект. Напълно спрях да се скубя и имам значително израстване на косата, най-забележимо в областта на слепоочията. Като цяло косата ми я чувствам по-дебела и по-гъста. Използвам TRX2® като доброволец в моно терапия без миноксидил, финастерид или други лекарства.”
С.В. (мъж) 28 години, Norwood 2, Лондон, Великобритания
“Страхотен продукт с впечатляващи резултати! Използвам TRX2® капсулите от 8 месеца и косопадът ми спря напълно. Въпреки че съм постигнал незначителен „броим“ растеж на косата досега, чувствам я по-дебела и по-силна от всякога.”
D.E. (male), 31 years, Norwood 4, Munich, Germany
“Използвам TRX2® капсули като доброволец преди пускането им на пазара от около 8 месеца. Досега няма каквито и да е странични ефекти. Добавката с TRX2® доведе до значително сгъстяване на косата, като най-забележимо стана след около 4 месец. Страдам от изтъняла коса от повече от 3 години, а сега изглежда много по-дебела. Този продукт изцяло премина очакванията ми и мога да препоръчам TRX2® без никакви колебания.”
F.N. (female), 38 years, Type 2 advanced, Leeds, UK

Вижте кой говори за TRX2®.

* Тези твърдения не са оценени от регулаторните агенции по лекарствата. Този продукт не е лекарство и не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване. Тази хранителна добавка, очакваща патент съдържа хранителни вещества, които помагат за насърчаване и поддържане на нормалния растеж на косата. Цинкът, селенът и биотинът допринасят за поддържането на нормална коса. Нормалната коса се характеризира със здравословен растеж на косата и без прекомерен косопад. Резултатите могат да варират и зависят от Вашия индивидуален метаболизъм. Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване, консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате този продукт. Що се отнася до рисковете и страничните ефекти, моля вижте листовката и попитайте Вашия лекар или медицински специалист. Прочетете цялата клауза за освобождаване от отговорност. Прочетете правните съобщения.

Клауза за освобождаване от отговорност: Цялото съдържание на този сайт е базирано на мненията и проучвания на Oxford Biolabs Ltd., освен ако не е отбелязано друго. Отделните статии се основават на становищата на съответния автор, който може да запази авторското право, както е отбелязано. Информацията на този сайт не е предназначена да замени едностранните отношения с квалифициран медицински специалист и няма предназначение като медицински съвет. Тя е предназначена за споделяне на знания и информация от изследванията и опита на Oxford Biolabs Ltd. и неговата общност. Oxford Biolabs Ltd. Ви съветва да направите свои собствени решения за здравните грижи въз основа на Вашите проучвания и в партньорство с квалифициран медицински специалист. Вижте нашите условия за ползване и политика за поверителност, както и цялата клауза за освобождаване от отговорност тук.