UK изберете език

Актуализирана на: 2 октомври 2010г.

Срокове за доставка.

Поръчките се изпращат не по-късно от един работен ден след получаването им и разрешението за кредит. Доставката се извършва чрез Deutsche Post DHL, водеща световна група за пощенски услуги и логистика. Средното време за доставка е 1 до 2 дни (Германия), 3 до 5 дни (Великобритания), 5 до 12 дни (Европейския Съюз с изключение на Германия и Великобритания), 10-14 дни (САЩ , Япония и всички останали) . В редки случаи доставката може да отнеме до 31 дни – моля разгледайте http://www.dhl.de/de/paket/privatkunden/international.html за най-новите срокове на DHL за доставка.

TRX2 изпраща e-mails за потвърждение на изпращането с DHL номера за проследяване на клиентите, които предоставят e-mail адрес.

ВНИМАНИЕ: В МНОГО РЕДКИ СЛУЧАИ ПРАТКИТЕ СЕ ГУБЯТ ПРИ ПРЕНАСЯНЕТО. АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ НИЕ ЩЕ ПОЛОЖИМ ВСИЧКИ УСИЛИЯ ДА ГИ ПРОСЛЕДИМ С КОМПАНИЯТА ДОСТАВЧИК, НО В ПОДОБНИ СЛУЧАИ ДОСТАВКАТА МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ.

Клиентът не присъства, когато е направена доставката

Нашата куриерска компания ще се опита да направи доставката два пъти. След това, ако пратката ни бъде върната клиентите ще трябва да заплатят разходите за доставка за съответната пратка, за да им бъде изпратена отново. Всички пратки, които не са събрани, ще се таксуват според цената за изпращане + процент възвръщаемост (ако е приложимо). Всяка промяна на адрес, след като поръчката бъде изпратена, ще се таксува според цената на доставката.
Моля, имайте предвид, че чрез правенето на поръчка на нашия уеб сайт, Вие се съгласявате с тези срокове и условия на доставка. Вашият формуляр за плащане е напълно сигурен и Вашата информация ще бъде защитена.
Ако имате някакви въпроси относно горното, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Стоки, повредени при пренасянето

Ако някои от стоките са били повредени при пренасянето Ви молим да ни докладвате за това в рамките на 7 работни дни. Ако стоките са видимо повредени при получаването, най-добре е да подпишете бележката за доставка на превозвача като посочите ясно, че пратката е била повредена при транспортирането. За улеснение при работата с повредени стоки, същите трябва да бъдат върнати в оригиналната им опаковка, заедно с всички аксесоари и документация.
След като ги получим обратно в нашия склад, ние ще направим замяна или ще възстановим изцяло разходите Ви по начин, по който сте платили и ще Ви обезщетим за транспортните разходи по връщането.

Стоки, повредени при пристигането

Ако вашите стоки са повредени при пристигането, имате 14 календарни дни, в които да ни информирате за повредата. Стоките трябва да бъдат върнати в оригиналната им опаковка, заедно с всички аксесоари и документация. След като проверим повредата, ние ще направим замяна или ще възстановим изцяло разходите Ви по начин, по който сте платили и ще Ви обезщетим за транспортните разходи по връщането. Ние тестваме върнатите стоки и ако нашият качествен контрол установи, че върнатата стока не е повредена ще Ви върнем стоката като в този случай Вие ще поемете отговорността за транспорта по връщането.

Данъци за внос

Клиентите носят отговорност за всякакви данъци за внос, мита, данъци върху продажби и други такси, които могат да бъдат определени от дадената страна.

Политика за електронна доставка

TRX2 като онлайн услуга, предоставена от Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – компанията зад TRX2), сключва търговски сделки със своите потребители по електронен начин.
Вие се съгласявате, че Oxford BioLabs може да Ви изпраща електронни съобщения на e-mail адреса, който сте предоставили на Oxford BioLabs по време на регистрацията за един от нашите продукти. Също така се съгласявате, че определени услуги могат да имат свои собствени процедури за оповестяване. Трябва да проверявате редовно Вашия e-mail адрес за съобщения. Предоставянето на всяко съобщение от Oxford BioLabs е валидно, ако е изпратено от Oxford BioLabs, независимо дали сте го прочели или не, когато сте го получили или когато сте получили пратката. Единственият метод да оттеглите съгласието си за получаване на известия по електронен начин е да прекратите всички абонаменти, услуги или други продукти, предоставяни съгласно настоящите Условия за ползване.

Политика за доставка за услугата TRX2 членствоs

Пълното плащане на абонамента трябва да бъде получено чрез нашия защитен онлайн портал за плащане преди електронното предоставяне на данните за вход в профила. След получаване на плащането на клиента незабавно ще бъде изпратен e-mail с информацията за вход като Premium член и пълен достъп до нашата онлайн услуга. На всеки етап, ако клиентът изпитва проблеми свързани с получаването на доставката на нашата услуга, той може да се свърже с поддръжката на TRX2 RejuveNation чрез данните ни за контакт rejuvenation@trx2.com. Плащането за нашите онлайн услуги може да се извърши с Mastercard, Bankcard или Visa. Не приемаме методи, които не представляват онлайн транзакции като например лични чекове, пощенски записи или плащане в брой.

Вижте кой говори за TRX2®.

* Тези твърдения не са оценени от регулаторните агенции по лекарствата. Този продукт не е лекарство и не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване. Тази хранителна добавка, очакваща патент съдържа хранителни вещества, които помагат за насърчаване и поддържане на нормалния растеж на косата. Цинкът, селенът и биотинът допринасят за поддържането на нормална коса. Нормалната коса се характеризира със здравословен растеж на косата и без прекомерен косопад. Резултатите могат да варират и зависят от Вашия индивидуален метаболизъм. Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване, консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате този продукт. Що се отнася до рисковете и страничните ефекти, моля вижте листовката и попитайте Вашия лекар или медицински специалист. Прочетете цялата клауза за освобождаване от отговорност. Прочетете правните съобщения.

Клауза за освобождаване от отговорност: Цялото съдържание на този сайт е базирано на мненията и проучвания на Oxford Biolabs Ltd., освен ако не е отбелязано друго. Отделните статии се основават на становищата на съответния автор, който може да запази авторското право, както е отбелязано. Информацията на този сайт не е предназначена да замени едностранните отношения с квалифициран медицински специалист и няма предназначение като медицински съвет. Тя е предназначена за споделяне на знания и информация от изследванията и опита на Oxford Biolabs Ltd. и неговата общност. Oxford Biolabs Ltd. Ви съветва да направите свои собствени решения за здравните грижи въз основа на Вашите проучвания и в партньорство с квалифициран медицински специалист. Вижте нашите условия за ползване и политика за поверителност, както и цялата клауза за освобождаване от отговорност тук.