UK изберете език

Членство в клуб растеж на косата [?]

Ограничен срок!
+ доставка за 3 опаковки ( за бутылка)
+ БЕЗПЛАТНА доставка (само за ес и САЩ)
+ БЕЗПЛАТНИ мостри на бъдещи продукти.

Спестете 32% и никога няма да се притеснявате за повторно поръчване с автоматичното изпращане на 3 бутилки на всеки 80 дни. Без „заключен“ договор или скрити разходи.
Членство в клуб лечение за повторен растеж на косата
ДА – Съгласен съм да се присъединя към Тримесечна програма за убеждаване.

НАЙ-ДОБРА СТОЙНОСТ


Множество бутилки

Купи две или повече бутилки и спести за всяка и плати само една такса за доставка. за 90 капсули + доставка (1 х за всяко количество)

бутилки TRX2®

бутилки TRX2®


Една бутилка

Пробен период без рискове с гаранция на TRX2 за връщане на парите. за 90 капсули + доставка

бутилки TRX2®
This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal


PREFER ORDERING IN BULK & SAVING MONEY?
Тъй като разходите за международна доставка са високи можете да поръчате продукти за няколко месеца наведнъж и да спестите от разходите за доставка, както и да се възползвате от преференциалната цена от Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + доставка (продукти за 3 месеца), Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + доставка (продукти за 6 месеца), Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + доставка (продукти за 12 месеца) и Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) (продукти за 18 месеца)
Натиснете тук за повече информация за нашите оферти на едро.


ова е първата съставка, която съдържа калий, L-карнитин-L-тартарат, ВРАК и никотинова киселина предоставени чрез подходящ комплекс за стимулиране на калиевите канали.

Очакващата патент TRX2® формула е 100% естествена, без съдържание на лекарства, хранителна добавка, предназначена да осигури на космените фоликули специфични съединения, необходими за насърчаване на здравословния и естествен растеж на косата.

Този продукт е специално създаден за пациенти, страдащи от ранните етапи на косопад (Norwood 1-4). Някои от ползите, отчетени от онези, приемащи редовно три капсули на ден от TRX2® молекулярен растеж на косата, включват:

  • Спиране на косопада *
  • Насърчаване растежа на косата, включително в областта на челото и около слепоочията *
  • Видимо по-здрава и по-дебела коса *

За да поръчате TRX2®, добавете желаното количество в количката за пазаруване и продължете с плащането.

TRX2 Molecular Hair Loss Treatment Nutrition Information

Подходящ за вегетарианци

  • – Подходящ за вегетарианци
  • – Без изкуствени оцветители
  • – Не глутен
  • – Без консерванти

Вижте кой говори за TRX2®.

* Тези твърдения не са оценени от регулаторните агенции по лекарствата. Този продукт не е лекарство и не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване. Тази хранителна добавка, очакваща патент съдържа хранителни вещества, които помагат за насърчаване и поддържане на нормалния растеж на косата. Цинкът, селенът и биотинът допринасят за поддържането на нормална коса. Нормалната коса се характеризира със здравословен растеж на косата и без прекомерен косопад. Резултатите могат да варират и зависят от Вашия индивидуален метаболизъм. Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване, консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате този продукт. Що се отнася до рисковете и страничните ефекти, моля вижте листовката и попитайте Вашия лекар или медицински специалист. Прочетете цялата клауза за освобождаване от отговорност. Прочетете правните съобщения.

Клауза за освобождаване от отговорност: Цялото съдържание на този сайт е базирано на мненията и проучвания на Oxford Biolabs Ltd., освен ако не е отбелязано друго. Отделните статии се основават на становищата на съответния автор, който може да запази авторското право, както е отбелязано. Информацията на този сайт не е предназначена да замени едностранните отношения с квалифициран медицински специалист и няма предназначение като медицински съвет. Тя е предназначена за споделяне на знания и информация от изследванията и опита на Oxford Biolabs Ltd. и неговата общност. Oxford Biolabs Ltd. Ви съветва да направите свои собствени решения за здравните грижи въз основа на Вашите проучвания и в партньорство с квалифициран медицински специалист. Вижте нашите условия за ползване и политика за поверителност, както и цялата клауза за освобождаване от отговорност тук.