UK изберете език

 TRX2® клуб за лечение за повторен растеж на косата осигурява на пациентите безпрецедентен достъп до нашата успешна наука за лечение за повторен растеж на косата – постигайки перфектен баланс между максимална ефективност и минимални разходи.

Пакетът клуб за лечение за повторен растеж на косата се дава веднъж на три месеца с изключителна продуктова отстъпка и гаранция за удовлетвореност! По-конкретно той включва:

  1. Продукти за 3 месеца (3 опаковки) от TRX2® Молекулярно лечение за косопад – Научно откритие, което помага за намаляване на косопада и подпомага естествения и здравословен повторен растеж на косата (цена €164.95). Автоматична доставка на всеки 80 дни.
  2. БЕЗПЛАТНА доставка (само за ЕС)
  3. БЕЗПЛАТНА МОСТРА на всеки предстоящ продукт за лечение за повторен растеж на косата, доставен до Вашата врата

Кликнете върху някое от наименованията на продуктите за повече информация. Присъединете се към клуба за лечение за повторен растеж на косата днес и станете един от първите потребители, които ще получат второ поколение коса. За да се присъедините към клуба за лечение за повторен растеж на косата добавете Вашите предпочитания/количество към количката за пазаруване и след това преминете към плащането.

Всички поръчки се изпращат в рамките на 24 часа. В TRX2 опаковаме стоките в обикновена и необозначена опаковка. Поръчайте сега и бъдете сред първите, които ще получат второ поколение коса!


Членство в клуб за лечение за повторен растеж на косата [?]

Ограничен срок!
+ Доставка  за 3 опаковки ( за една бутилка)
+ БЕЗПЛАТНА доставка (само за Европейския Съюз)
+ БЕЗПЛАТНА бутилка (продукт за 1 месец) от TRX2 (цена € 54.95) след всеки дванадесет месеца на абонамент.

Спестете 32% и никога няма да се притеснявате за повторно поръчване с автоматичното изпращане на 3 бутилки на всеки 80 дни. Без „заключен“ договор или скрити разходи.
 ДА – Съгласен съм да се присъединя към Тримесечна програма за убеждаване .
Членство в клуб лечение за повторен растеж на косата
This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal
НАЙ-ДОБРА ЦЕНА

Вижте кой говори за TRX2®.

* Тези твърдения не са оценени от регулаторните агенции по лекарствата. Този продукт не е лекарство и не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване. Тази хранителна добавка, очакваща патент съдържа хранителни вещества, които помагат за насърчаване и поддържане на нормалния растеж на косата. Цинкът, селенът и биотинът допринасят за поддържането на нормална коса. Нормалната коса се характеризира със здравословен растеж на косата и без прекомерен косопад. Резултатите могат да варират и зависят от Вашия индивидуален метаболизъм. Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване, консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате този продукт. Що се отнася до рисковете и страничните ефекти, моля вижте листовката и попитайте Вашия лекар или медицински специалист. Прочетете цялата клауза за освобождаване от отговорност. Прочетете правните съобщения.

Клауза за освобождаване от отговорност: Цялото съдържание на този сайт е базирано на мненията и проучвания на Oxford Biolabs Ltd., освен ако не е отбелязано друго. Отделните статии се основават на становищата на съответния автор, който може да запази авторското право, както е отбелязано. Информацията на този сайт не е предназначена да замени едностранните отношения с квалифициран медицински специалист и няма предназначение като медицински съвет. Тя е предназначена за споделяне на знания и информация от изследванията и опита на Oxford Biolabs Ltd. и неговата общност. Oxford Biolabs Ltd. Ви съветва да направите свои собствени решения за здравните грижи въз основа на Вашите проучвания и в партньорство с квалифициран медицински специалист. Вижте нашите условия за ползване и политика за поверителност, както и цялата клауза за освобождаване от отговорност тук.