UK изберете език

В TRX2 се опитваме да доставим Вашите продукти по всяко време и навсякъде. За да разгледате страните, до които редовно извършваме доставки, моля вижте картата „Световна клиентска база“ по-долу.

Страни, до които извършваме редовни доставки:

Argentina
Australia
Austria
Belgium
Bulgaria
Brazil
Greece
Canada
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Ghana
Malta
Colombia
Indonesia
Ireland
Italy
Japan
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Singapore
Hungary
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Saudi Arabia
United States
Monaco
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
Turkey
United Kingdom
Vatican City
Slovakia
Venezuela

Спести от доставка!

Тъй като разходите за международна доставка са високи можете да поръчате продукти за няколко месеца наведнъж и да спестите от разходите за доставка, както и да се възползвате от преференциалната цена от 164,85 евро + доставка (продукти за 3 месеца), 329,70 евро + доставка (продукти за 6 месеца), 570,00 евро + доставка (продукти за 12 месеца) и 792,00 евро (продукти за 18 месеца).

За да разгледате нашите оферти на едро – моля натиснете тук

Начини и срокове за доставка

Международните поръчки се изпращат не по-късно от 1 работен ден след получаването им и разрешението за кредит. Доставката се извършва чрез Deutsche Post DHL, водеща световна група за пощенски услуги и логистика. Средното време за доставка е 7 до 10 дни. TRX2 изпраща e-mails за потвърждение на изпращането с DHL номера за проследяване на клиентите, които предоставят e-mail адрес.

Моля имайте предвид: Сроковете за доставка могат да се различават значително според дадената страна. Обикновено 3-8 дни за поръчки от страни от Европейския Съюз и 8-15 дни за други международни поръчки. Ако имате проблеми с доставката на Вашите продукти, моля свържете се с нас на support.trx2.com.

Shipping Cost & Details

Данъци за внос

Клиентите носят отговорност за всякакви данъци за внос, мита, данъци върху продажби и други такси, които могат да бъдат определени от дадената страна.

Ограничения за доставка

Клиентите носят отговорност да се уверят, че имат право да внасят нашия продукт. Ако митниците във Вашата страна върне поръчката Ви по каквато и да е била причина, ние ще възстановим по Вашата кредитна карта разходите за цялата покупка като приспаднем два пъти разходите за доставка (тъй като трябва да платим на куриера такса за връщане на поръчката), плюс всякакви други такси като например карантина или складиране, определени от митниците във Вашата страна.

Няколко адреса за доставка

За доставка до повече от един адрес, моля направете отделна поръчка за всеки адрес на доставка.

Обслужване на клиенти

Ако имате въпроси за Вашата поръчка, можете да изпратите запитване на customerservice@trx2.com. Работното време за обслужване на клиенти е от 05:00 до 20:00, понеделник-петък, 06:00 до 16:00 в събота и от 07:00 до 15:00 в неделя.

TRX2 гаранция за връщане на парите

Обикновената 60-дневна гаранция на ТRX2 за връщане на парите е възможна за всички международни клиенти. Ако решите да върнете дадена поръчка по каквато и да е причина, Вашата кредитна карта ще бъде изцяло кредитирана със сумата за покупката (с изключение на доставката – виж подробности в ограниченията за доставка).

Email customerservice@trx2.com за да получите разрешение за връщане на стоки. Върнете бутилките с неизползвано съдържание на:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Вижте кой говори за TRX2®.

* Тези твърдения не са оценени от регулаторните агенции по лекарствата. Този продукт не е лекарство и не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на заболяване. Тази хранителна добавка, очакваща патент съдържа хранителни вещества, които помагат за насърчаване и поддържане на нормалния растеж на косата. Цинкът, селенът и биотинът допринасят за поддържането на нормална коса. Нормалната коса се характеризира със здравословен растеж на косата и без прекомерен косопад. Резултатите могат да варират и зависят от Вашия индивидуален метаболизъм. Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване, консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате този продукт. Що се отнася до рисковете и страничните ефекти, моля вижте листовката и попитайте Вашия лекар или медицински специалист. Прочетете цялата клауза за освобождаване от отговорност. Прочетете правните съобщения.

Клауза за освобождаване от отговорност: Цялото съдържание на този сайт е базирано на мненията и проучвания на Oxford Biolabs Ltd., освен ако не е отбелязано друго. Отделните статии се основават на становищата на съответния автор, който може да запази авторското право, както е отбелязано. Информацията на този сайт не е предназначена да замени едностранните отношения с квалифициран медицински специалист и няма предназначение като медицински съвет. Тя е предназначена за споделяне на знания и информация от изследванията и опита на Oxford Biolabs Ltd. и неговата общност. Oxford Biolabs Ltd. Ви съветва да направите свои собствени решения за здравните грижи въз основа на Вашите проучвания и в партньорство с квалифициран медицински специалист. Вижте нашите условия за ползване и политика за поверителност, както и цялата клауза за освобождаване от отговорност тук.